Bergama doğalgaz ile ısınıyor, hava kirliliği son buluyor | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

28 Mart 2024 - 20:49

Bergama doğalgaz ile ısınıyor, hava kirliliği son buluyor

Bergama doğalgaz ile ısınıyor, hava kirliliği son buluyor
Son Güncelleme :

17 Kasım 2020 - 14:49

1030 Okuma

Her kış hava kirliliğini yoğun bir şekilde yaşan, özellikle akşam saatlerinde is kokusu ve kirli hava ile karşı karşıya kalan Bergama, doğalgazın yaygınlaşmaya başlamasıyla bu çileden kurtulmaya başladı. Belediye Başkanı Hakan Koştu, “2021 yılı sonuna kadar ilçemizin büyük bir bölümünde hemşehrilerimiz doğalgaz kullanmaya, hava kirliliği yaşamadan konforlu ısınmaya başlayacak” dedi.

Doğalgazın Bergama’da yaygınlaşması ve ilçe genelinde herkesin rahatlıkla ulaşabilmesi için vatandaşlara söz veren Belediye Başkanı Hakan Koştu’nun bu vaadi her geçen gün daha da yaygınlaşıyor. Başkan Koştu’nun girişimleri neticesinde Doğalgaz çalışmaları hız kesmeden devam ediyor.

BAŞKAN KOŞTU; “HEMŞERİLERİMİZİN TAMAMINI DOĞALGAZLA BULUŞTURACAĞIZ”

Göreve geldikleri günden beri Doğalgazla ilgili çalışmaların takipçisi olduklarına dikkat çeken Başkan Koştu, “Doğalgazın ilçemizin her cadde ve sokağına girmesini vatandaşlarımızın sabırsızlıkla beklediklerini biliyoruz. 2021 yılı sonuna kadar Bergama’mızın tamamına yakınında doğalgaz çalışmaları tamamlanacak. Her bir vatandaşımız hava kirliliği yaşamadan, konforlu bir şekilde ısınmaya başlayacak. Hemşerilerimize vermiş olduğumuz sözü tutmanın sevincini yaşıyoruz” dedi.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.