SAĞLIK BAKAN’I KOCA İBB BAŞKANI İMAMOĞLU’NU ARADI | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

19 Nisan 2024 - 21:43

SAĞLIK BAKAN’I KOCA İBB BAŞKANI İMAMOĞLU’NU ARADI

SAĞLIK BAKAN’I KOCA İBB BAŞKANI İMAMOĞLU’NU ARADI
Son Güncelleme :

14 Kasım 2020 - 23:14

1650 Okuma

İstanbul Büyük Şehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu sosyal medya hesabından Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’ya uyarıda bulunmuştu.

Mezarlıklar Daire Başkanlığı’mızın ‘Bulaşıcı Hastalık Ölüm Sayısı’bugün 164 olmuştur.Bu sayı tüm pandemi döneminde bildirilen en yüksek sayıdır.Bulaşıcı hastalıktan vefat eden 164 vatandaşımıza Allah’tan rahmet dilerim.Sayın@drfahrettinkoca tedbir almada gecikiyorsunuz.

 

Bu paylaşım üzerine; İstanbul Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu , Sosyal Medya hesabından  Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’nın kendisini aradığını söyledi.

Sağlık Bakanı Sayın @drfahrettin koca az evvel beni aradı. Tedbirler konusunda hassasiyetle çalıştıklarını söyledi. Pandemi sürecinde seferberlik anlayışıyla, şeffaflık ve bilim temelinde tüm adımları hep beraber atmak vazifemizdir. Daha sağlıklı bir Türkiye umuduyla..

 

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.