BAŞKAN KOŞTU MAKAMINI MAHALLELERE TAŞIDI | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

16 Nisan 2024 - 13:35

BAŞKAN KOŞTU MAKAMINI MAHALLELERE TAŞIDI

BAŞKAN KOŞTU MAKAMINI MAHALLELERE TAŞIDI
Son Güncelleme :

13 Kasım 2020 - 20:46

940 Okuma

Bergama Belediye Başkanı Hakan Koştu, bakım ve onarım çalışmaları tamamlanan Akçenger Mahallesi düğün salonu ve aşevinde Mahalle Muhtarı Mehmet Yaman ile birlikte incelemelerde bulundu.

Daha sonra mahalle kahvehanesinde vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Koştu, her bir vatandaşın beklentilerini dinleyerek sorularını cevapladı.

“BAŞKANIMIZA TEŞEKKÜR EDERİZ”

Bergama Belediye Başkanı Hakan Koştu’nun göreve geldiği ilk günden itibaren kendileri ile olan diyaloğu hiç kesmediğini söyleyen mahalle sakinleri, “Başkanımız Hakan bey, seçildiği günden beri hep bizlerle iç içe. Eskiden mahallemizde seçim dönemlerinde belediye başkanını görürdük. Bir dahaki seçime kadar mahallemize uğrayan olmazdı. Ama Hakan evladımız her zaman bizi arayıp, soruyor. Sorunlarımızı dinleyip, ilgileniyor. Kendisine çok teşekkür ederiz. Makam odasını ayağımıza kadar taşıyan bir başkana kavuştuğumuz için çok mutluyuz” dediler.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.