Erkek arkadaşıyla birlikte kocasını öldürdüğü iddia edilen kadın tutuklandı | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

23 Nisan 2024 - 12:31

Erkek arkadaşıyla birlikte kocasını öldürdüğü iddia edilen kadın tutuklandı

Tuzla’da sevgilisiyle birlikte kocasını darp ederek öldürdüğü iddiasıyla gözaltına alınan kadın ve 2 şüpheli “kasten öldürme” suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Erkek arkadaşıyla birlikte kocasını öldürdüğü iddia edilen kadın tutuklandı
Son Güncelleme :

12 Kasım 2020 - 9:07

2360 Okuma

Tuzla’da geçtiğimiz pazartesi günü meydana gelen olayda iddiaya göre, hastanede temizlik şefi olarak çalışan Özgür K., eşi Zeliha K.’nın Cihat T. isimli bir şahıs ile ilişki yaşadığını öğrendi. Eşini arayan Özgür K. kendisine geri dönmesi için ikna etmek istedi. Çift buluşmak için randevulaştı. Görüşmeye şüpheli Cihat T. ve yakını Mehmet T. de geldi. Özgür K. önce Mehmet T. tarafından darp edildi, ardından Cihat T. ve Zeliha K. tarafından öldürüldü.5 şüpheli gözaltına alındıOlayın ardından Özgür K.’yi darp ederek öldürdüğü iddia edilen Zeliha K., erkek arkadaşı Cihat T. ve onun kardeşi Mehmet T. ile 2 kişi yakalanarak gözaltına alındı. Emniyetteki işlemlerinin ardından şüpheliler Kartal’daki Anadolu Adalet Sarayı’na sevk edildi.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.