Bahattin Şimşek, Süper Lig’de ilk kez Trabzonspor maçında düdük çalacak | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

25 Nisan 2024 - 17:13

Bahattin Şimşek, Süper Lig’de ilk kez Trabzonspor maçında düdük çalacak

Süper Lig’in 5. haftasında oynanacak olan Trabzonspor – Başakşehir maçının hakemi Bahattin Şimşek, ligde ilk kez bordo-mavililerin maçında düdük çalacak.

Bahattin Şimşek, Süper Lig’de ilk kez Trabzonspor maçında düdük çalacak
Son Güncelleme :

12 Kasım 2020 - 11:51

2210 Okuma

Süper Lig’in 5. haftasında Trabzonspor’un sahasında Başakşehir ile karşılaşacağı maçı hakem Bahattin Şimşek yönetecek. Şimşek’in yardımcılıklarını Mustafa Sönmez ve Osman Gökhan Bilir yapacak. Hakem kararlarıyla ilgili TFF yetkililerine serzenişlerde bulunan bordo-mavili camianın gözü Bahattin Şimşek’in vereceği kararlarda olacak.Hakem Bahattin Şimşek, Süper Lig’de ilk kez Trabzonspor maçında görev yapacak. Şimşek, eçtiğimiz sezon bordo-mavililerin deplasmanda Gençlerbirliği’nin 2-0 ve Antalyaspor’u 3-1 mağlup ettiği müsabakalarda VAR koltuğuna oturmuştu. Üst Klasman Hakemi, Başakşehir’in ise ligde bir maçında düdük çaldı. Bahattin Şimşek, 2018-19 sezonunda Başakşehir ile Alanyaspor’un 1-1 berabere kaldığı maçı yönetmişti.

FİKSTÜR - Maç Yok

Tümünü Gör

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.