SON DAKİKA!!!HAZİNE VE MALİYE BAKANI LÜTFÜ ELVAN OLDU | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

16 Nisan 2024 - 21:41

SON DAKİKA!!!HAZİNE VE MALİYE BAKANI LÜTFÜ ELVAN OLDU

SON DAKİKA!!!HAZİNE VE MALİYE BAKANI LÜTFÜ ELVAN OLDU
Son Güncelleme :

10 Kasım 2020 - 0:48

1650 Okuma

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak’ın istifasının dün akşam Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından kabul edilmesinin ardından yerine geçecek isim de belli oldu.

2016-2018 yılları arasında görev Kalkınma Bakanı olarak görev yapan Lütfi Elvan, Hazine ve Maliye Bakanlığı görevine getirildi.

Resmi Gazete’nin bugünkü sayısında yayınlanan atama kararına göre “Görevden affını isteyen ve görevden af talebi kabul edilen Berat Albayrak’tan boşalan Hazine ve Maliye Bakanlığı’na Lütfi Elvan Türkiye Cumhuriyeti Anayasasının 104 üncü ve106 ncı maddeleri gereğince atanmıştır.” ifadelerine yeri verildi.

YENİ ABD BAŞKANI İLE AYNI ÜNİVERSİTEDEN MEZUN

Maden Yüksek Mühendisi, Ekonomist ve Planlamacı olan Lütfi Elvan, İstanbul Teknik Üniversitesi Maden Fakültesi’ni bitirdi. İngiltere’de Leeds Üniversitesi’nde Maden ve Yöneylem Araştırması alanında yüksek lisan yapan Lütfi Elvan ABD’de Delaware Üniversitesi’nde ekonomi alanında da yüksek lisans eğitimi aldı. Söz konusu üniversiteden ABD’nin yeni başkanı Joe Biden ve eşi Jill Biden mezun…

 

 

EN ÇOK KAZANANLAR

EN ÇOK KAYBEDENLER

EN ÇOK İŞLEM GÖRENLER

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

DÖVİZ KURU

BIST100
DOLAR
EURO
BITCOIN
ÇEYREK ALTIN
GRAM ALTIN