ERMENİSTAN MECLİS BAŞKANI FAŞİST ERMENİLER TARAFINDAN LİNÇ EDİLDİ | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

19 Nisan 2024 - 23:24

ERMENİSTAN MECLİS BAŞKANI FAŞİST ERMENİLER TARAFINDAN LİNÇ EDİLDİ

ERMENİSTAN MECLİS BAŞKANI FAŞİST ERMENİLER TARAFINDAN LİNÇ EDİLDİ
Son Güncelleme :

10 Kasım 2020 - 12:38

1670 Okuma

Parlementoyu basan faşist Ermeniler, Ermenistan Meclis Başkanı Ararat Mirzoyan, öldürsiye dövülerek linç edildi. Kendisinden hala haber alınamıyor.

Daha önce açıklamalarında “Bütün dünya bilsin ki, sessizce kaçmayacağız, Deyrizor’a gitmeyeceğiz,” diyen Ermenistan Meclis Başkanı Ararat Mirzoyan, ülkeden kaçarken yakalandı ve Ermeniler tarafından öldüresiye dövüldü.

Ermenistan hükümetinin ve faşist halkının tavırları Türkiye’de yaşayan Ermeni vatandaşlarımızı da zor duruma düşürüyor. Ermenistan’ın işgalci ve cani tavırları, söylemleri hala devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde Ermenistan Savunma Bakanı, ölen Azeri askerlerin domuzlara yedirildiği bir görsel paylamıştı. Donald Trump’ın her tweetine sansür uygulayan Twitter, Ermenistan yetkililerine tek bir yaptırım uygulamayarak bu cani görüntülere izin vermişti.

Ermeniler medeniyetten ne kadar uzak ne kadar cani bir ülke olduğunu yine gösterdi. Karadağ işgali sonrası savaşı kaybeden Ermenistan, yenilgiyi kabul etti.

Ancak yenilgiyi hazmedemeyen faşist halk, Erivan’da meclisi bastı. Parlementoyu yerle bir eden öfkeli kalabalık her yerde başbaban Paşinyan’ı aradı.

Ermenistan Meclis Başkanı Ararat Mirzoyan’u gören halk, meclis başkanını linç etti. Mirzoyan’ın son görüntülerinde adeta öldüğü görüldü. Kendisinden hala haber alınamıyor.

Ermenistan’daki karışıklık hala sürüyor. Yönetimin değişeceği yönünde görüşler ağırlık basıyor.

 

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.