BERGAMA’NIN MÜLKİ AMİRLERİ KORONAVİRÜS DENETİMİNDE | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

19 Nisan 2024 - 19:21

BERGAMA’NIN MÜLKİ AMİRLERİ KORONAVİRÜS DENETİMİNDE

BERGAMA’NIN MÜLKİ AMİRLERİ KORONAVİRÜS DENETİMİNDE
Son Güncelleme :

09 Kasım 2020 - 23:17

1160 Okuma

 İçişleri Bakanlığı’nın Koronavirüs tedbirleri kapsamında başlattığı denetimlere Bergama’da aralıksız devam ediliyor.

Bergama Kaymakamı Mahmut Kaşıkçı, Belediye Başkanı Hakan Koştu, İlçe Emniyet Müdürü Bayçora Durağan, İlçe Tarım ve Orman Müdürü Ümmiye Çelik Saygın Pazartesi Pazarı’nda yapılan denetimlere katılıp, maske, sosyal mesafe ve hijyen konusunda vatandaşlara uyarıda bulundular.

Koronavirüs salgınına karşı işyerleri ve halka açık alanlarda tedbirlerin uygulanıp uygulanmadığı, İçişleri Bakanlığı’nın genelgeleri doğrultusunda Belediye Zabıta Müdürlüğü, İlçe Emniyet Müdürlüğü ve ilgili kurumların ekipleri tarafından ortaklaşa çalışmayla sürekli olarak denetlenmeye sıkı bir şekilde devam ediliyor.

BAŞKAN KOŞTU; “SEVDİKLERİMİZ İÇİN KORONAVİRÜSÜ HAFİFE ALMAYALIM”

Denetimlerin ilçe merkezi başta olmak üzere Ayaskent, Zeytindağ, Yenikent, Göçbeyli, Bölcek ve kırsal mahallelerde aralıksız devam ettiğini, bu denetimlerin vatandaşların sağlığı için yapıldığını söyleyen Belediye Başkanı Hakan Koştu “İçişleri Bakanlığımızın genelgeleri doğrultusunda pazaryerlerinde, kamuya açık alanlarda, işyerleri ve toplu taşıma araçlarında denetimlerimiz aralıksız sürüyor. Maske, sosyal mesafe ve hijyen kuralına uymayanları ekiplerimiz uyarıyor. Burada amacımız ceza yazmak ve yaptırım uygulamak değil ancak kuralları ve uyarıları dikkate almayıp, uymamakta ısrarcı olanlar için yasaların gereğini yerine getiriyoruz. Tüm vatandaşlarımız işbirliği içerisinde anlayışlı hareket ederek, sevdiklerimiz için kurallara uyarak Koronavirüs’e karşı mücadelemizi sürdürmeliyiz” dedi.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.