ERDOĞAN: ”BAHÇELİ İLE KUZEY KIBRIS’TA OLACAĞIZ, TOPLUCA PİKNİK YAPACAĞIZ” | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

19 Nisan 2024 - 09:16

ERDOĞAN: ”BAHÇELİ İLE KUZEY KIBRIS’TA OLACAĞIZ, TOPLUCA PİKNİK YAPACAĞIZ”

ERDOĞAN: ”BAHÇELİ İLE KUZEY KIBRIS’TA OLACAĞIZ, TOPLUCA PİKNİK YAPACAĞIZ”
Son Güncelleme :

07 Kasım 2020 - 16:42

1510 Okuma

Erdoğan AK Parti Kongresi’nde: ‘Bahçeli ile Kuzey Kıbrıs’ta olacağız, topluca piknik yapacağız

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Erdoğan, AKP Kahramanmaraş 7. Olağan İl Kongresi’nde konuştu.

Erdoğan’ın konuşmasında satırbaşları şöyle:

“Bir asır önceki gibi bizi yok etmek istedikleri Anadolu topraklarından bölgemiz ve dünyaya barış ve huzur getirecek mücadelenin içindeyiz.”

“Kuruyan dallar budandıkça çok gür bir şekilde hedeflerimize ilerlemeyi sürdürüyoruz.”

“Terörle, teröristlerle bambaşka bir mücadele verdik. Yılmadık, askerimizle, polisimizle el ele bu mücadeleyi verdik, sonunda kazandık.”

“Bu sabah İlham Aliyev kardeşimle görüştük. Olumlu gelişmeleri kendisinden dinleyince mutlu oldum. Zafere inşallah yaklaşıyoruz.”

“(Azerbaycan) 30 yıl işgal altındaki topraklarından ayrı kaldılar. Ama şimdi inşallah işgal altındaki topraklarına kavuşuyorlar.”

“Bizden zalimler nefret eder, hainler nefret eder. Bir asırdır fütursuzca yürüttükleri adaletsiz düzenlerini bozduklarımız nefret eder.”

“Milletin partisinin yöneticileri, milletin içinde olmak mecburiyetindedir. Her kim milletle bağını keserse partisiyle de irtibatını kopartıyor demektir.”

“Vesayetin her türlü aracı kullanılarak önümüze kurulan tuzakları hatırlayın, o Taksim hareketlerini hatırlayın, çukurcuları hatırlayın.”

“Darbecilere kuzu kuzu teslim olsaydık kimse bize ateş püskürmezdi. CHP’nin dediği gibi IMF’den borç alsaydık kimse bize bir şey demezdi.”

“Ayın 15’inde Cumhur İttifakı olarak Sayın Bahçeli ile Kuzey Kıbrıs’ta olacağız. Törenlerden sonra Kapalı Maraş’ta topluca piknik yapacağız.”

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.