MUHARREM İNCE’DEN KILIÇDAROĞLU’NA SERT YANIT: ”NE KANITIN VARSA ORTAYA KOY” | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

29 Mart 2024 - 08:43

MUHARREM İNCE’DEN KILIÇDAROĞLU’NA SERT YANIT: ”NE KANITIN VARSA ORTAYA KOY”

MUHARREM İNCE’DEN KILIÇDAROĞLU’NA SERT YANIT: ”NE KANITIN VARSA ORTAYA KOY”
Son Güncelleme :

05 Kasım 2020 - 13:09

1420 Okuma

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun, Millet İttifakı’nı dağıtmak için bazı kişilere para verildiği iddiasına Muharrem İnce’den sert yanıt geldi.

Katıldığı bir söyleşide Millet İttifakı’nı dağıtmak için bazı kişilere para verildiğini öne süren CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun bu iddiasına Muharrem İnce’den tepki geldi.

Yaptığı açıklamaların kanıtlarını ortaya koyması gerektiğini belirten İnce, Kılıçdaroğlu’nun kendisinden “Sadece o değil” diyerek bahsettiğini de hatırlattı. İlerleyen günlerde açıklama yapacağını kaydeden İnce, Kılıçdaroğlu’nun iftira atmayacağına inandığını ifade etti.

Kılıçdaroğlu: Bazı kişilere para veriliyor!

Kılıçdaroğlu, Karar Tv’de yayınlanan bir programa katılmış ve tartışılan iddialar ortaya atmıştı. Millet İttifakı’nın parçalanmaya çalışıldığını aktaran CHP lideri, bunun için bazı kişilere para verildiğini öne sürmüştü. Kastedilenin Muharrem İnce mi olduğuna dair soruya Kılıçdaroğlu, “Sadece o değil” diyerek karşılık vermişti. CHP’nin içinde yer alan bazı kişilere parti kurdurtulmaya çalışıldığını iddia eden CHP lideri, bazı kişilere uçak bileti ve otel dahi ayarlandığını söylemişti.

Muharrem İnce ‘Memleket Hareketi’ başlatmıştı

CHP kurultayına eleştiriler yönelten ve “Memleket Hareketi”ne başladığını belirten Muharrem İnce Türkiye’yi gezmeye başlamıştı. Hareketin yol haritasını da açıklayan İnce, “Millet ‘kur’ derse parti kurarız” ifadelerini kullanmıştı. Önceki günlerde de gündeme bomba gibi düşen bir açıklama yapan İnce CHP’yi kastederek, sürekli skandallarla anılan bir partide siyaset yapmak zorunda olmadıklarını kaydetmişti.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.