İYİ PARTİ İZMİR İL BAŞKANLIĞI DEPREMİN 6.GÜNÜNDE YARDIM ÇALIŞMALARINA DEVEM EDİYOR | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

29 Mart 2024 - 10:12

İYİ PARTİ İZMİR İL BAŞKANLIĞI DEPREMİN 6.GÜNÜNDE YARDIM ÇALIŞMALARINA DEVEM EDİYOR

İYİ PARTİ İZMİR İL BAŞKANLIĞI DEPREMİN 6.GÜNÜNDE YARDIM ÇALIŞMALARINA DEVEM EDİYOR
Son Güncelleme :

04 Kasım 2020 - 8:44

1080 Okuma

  İYİ Parti İzmir İl Başkanlığı, depremin hasarının en yoğun hissedildiği bölgelerde yardım çalışmalarına depremin 6. gününde de devam etti.

İl Başkanı Hüsmen Kırkpınar’ın koordinasyonu ile devam eden çalışmalarda depremzedeler için her türlü hijyen, gıda malzemesi, tıbbi maskeler, tüplü sobalar ve giyim malzemeleri dağıtıldı.

Temel ihtiyaç malzemelerinin haricinde yaklaşan ayazın etkisini azaltmak için çadır içi kullanılabilecek ısıtıcılar ve çadırların dışında yakılmış vaziyette variller bırakılarak Bayraklı ve Bornovalı hemşehrilerimizin ısınma ihtiyaçları giderildi.

Bornova Atatürk mahallesinde Çevre Şehircilik Bakanlığı tarafından hasarlı tespit edilen evler mühürlendi ve mahalle sakinleri sokakta kaldılar.

Olay yerine İYİ Parti İzmir Deprem Kriz Masası yetkilileri tarafından 20 dakika içinde yardım gönderildi. Temel yaşam malzemelerin bulunduğu yardım paketleri İYİ Partili yetkililer tarafından depremzedelere ulaştırılmaya devam ediyor.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.