DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ REKTÖRÜ PROF.DR.NÜKHET HOTAR, DEPREM BİLİMCİLERLE BİR ARAYA GELDİ | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

29 Mart 2024 - 00:53

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ REKTÖRÜ PROF.DR.NÜKHET HOTAR, DEPREM BİLİMCİLERLE BİR ARAYA GELDİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ REKTÖRÜ PROF.DR.NÜKHET HOTAR, DEPREM BİLİMCİLERLE BİR ARAYA GELDİ
Son Güncelleme :

04 Kasım 2020 - 18:31

1740 Okuma

Dokuz Eylül Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nükhet Hotar, Seferihisar merkezli depremin ardından DEÜ’lü deprem bilimcilerle bir araya geldi.

DAUM’un ülke çapında gerçekleştirdiği çalışmalarla toplumu doğru bilgilendirme misyonu taşıdığını belirten Rektör Hotar, “Türkiye’nin önemli yükseköğretim kurumlarından olan Üniversitemiz, Deprem bilimi konusunda büyük tecrübeye sahiptir. Depremin yıkıcı etkilerini azaltma noktasında yapı stoğunun bilinmesi, alınacak önlemlerin etkisini arttıracaktır. Mimarlık, Şehir Planlama, İnşaat, Jeofizik Mühendisliği fakültelerimizde gerçekleştirdiğimiz akademik çalışmalar, projeler ve araştırmalar; kentimizin deprem yol haritasının belirlenmesine büyük katkı sağlayacaktır” dedi.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.