BUCASPOR 1928 TESİSLERİNİ DEPREMZEDELERE AÇTI | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

25 Nisan 2024 - 10:29

BUCASPOR 1928 TESİSLERİNİ DEPREMZEDELERE AÇTI

BUCASPOR 1928 TESİSLERİNİ DEPREMZEDELERE AÇTI
Son Güncelleme :

04 Kasım 2020 - 18:22

1100 Okuma

Cİ Group Bucaspor 1928 Başkanı Cihan Aktaş, bu haberi sosyal medya hesabından duyurdu.

Aktaş, Cİ Group Bucaspor 1928 olarak tesislerini bu kış günlerinde evlerinden olan depremzede ailelere açmak için ek binalarındaki hazırlıklarını tamamladıklarını açıkladı. 3 katlı, 24 odaya sahip binada depremzedelere hizmet verecek Cİ GROUP Bucaspor 1928, aileleri bekliyor.

“İzmir’e geçmiş olsun”

Çocuğu olan ailelere öncelik verileceğini belirten Cİ Group Bucaspor 1928 Başkanı Aktaş, “Hayatımızda en büyük acıyı sevdiklerimizi kaybederek yaşarız. Yakınlarını yitiren vatandaşlarımıza başsağlığı diliyorum. Yaralılarımız da inşallah en kısa sürede sağlıklarına kavuşacaklardır. Gönüllü olarak koşup İzmir’e gelen ve dört elle yaralarımızı sarmak için çabalayan herkese teşekkür ediyorum. Bu süreçte evsiz kalan depremzedelere de Bucaspor olarak yardım edeceğiz. İzmirimize geçmiş olsun” diye konuştu. Ayrıca Aktaş, Buca Belediyesi’nden gıda ve ısınma giderleri için destek beklediklerini söyledi.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.