CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN’DAN 3 YAŞINDAKİ ELİF’E DUYGULANDIRAN MESAJ | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

20 Nisan 2024 - 05:52

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN’DAN 3 YAŞINDAKİ ELİF’E DUYGULANDIRAN MESAJ

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN’DAN 3 YAŞINDAKİ ELİF’E DUYGULANDIRAN MESAJ
Son Güncelleme :

02 Kasım 2020 - 20:57

1520 Okuma

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 65 saat sonra enkazdan sağ çıkarılan 3 yaşındaki Elif Perinçek’e yönelik olarak bir mesaj paylaştı.

Erdoğan, “Seni, kardeşlerin Elzem ve Ezel’i; İdil’i, İnci’yi ve daha birçok evladımızı bizlere bağışlayan Allah’a şükürler olsun” dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İzmir’de meydana gelen 6.6 büyüklüğündeki depremin ardından, 65 saat sonra enkazdan sağ olarak çıkarılan 3 yaşındaki Elif Perinçek’e yönelik olarak bir mesaj paylaştı.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’nın yayınladığı videoyu alıntılayan Erdoğan, “Seni, kardeşlerin Elzem ve Ezel’i; İdil’i, İnci’yi ve daha birçok evladımızı bizlere bağışlayan Allah’a şükürler olsun. Geçmiş olsun canım yavrum” dedi.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.