3 YAŞINDAKİ ELİF’İN 65 SAAT SONRA MUCİZE KURTULUŞU | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

16 Nisan 2024 - 20:10

3 YAŞINDAKİ ELİF’İN 65 SAAT SONRA MUCİZE KURTULUŞU

3 YAŞINDAKİ ELİF’İN 65 SAAT SONRA MUCİZE KURTULUŞU
Son Güncelleme :

02 Kasım 2020 - 9:41

1080 Okuma

İzmir’de meydana gelen 6.6’lık deprem sonrası arama kurtarma çalışmaları devam ediyor. Depremden tam 65 saat sonra 3 yaşındaki Elif Perinçek enkazdan sağ olarak çıkarıldı.

izmir’in Seferihisar ilçesi açıklarında meydana gelen depremde yıkılan Doğanlar Apartmanı’nda kurtarma çalışmaları sürerken, enkaz altında olan 3 yaşındaki Elif Perinçek’in yakınlarının umutlu bekleyişi devam ediyordu. Çalışmaların 65. saatinde aramaların devam ettiği 8 binadan biri olan Doğanlar Apartmanı’ndan 3 yaşındaki minik kız sağ olarak kurtarıldı.

ANNESİ VE İKİ KARDEŞİ SAĞ KURTARILMIŞTI

Apartmanın enkazı altında kalan Seher Dereli Perinçek ile 10 yaşındaki ikizleri Ezel ve Elzem yaralı olarak kurtarılmış, oğlu Umut’un ise cansız bedenine ulaşılmıştı.

“BULUNDUĞU YERDE BETON BLOKLAR VARDI”

Minik kızın dayısı Özgür Dereli, “Kardeşim ve iki yeğenimin sağlık durumları iyi. Ancak Umut’umuzu kaybettik. Elifimiz ise hala enkazın altında. Bulunduğu yerde beton bloklar olduğu için ekipler oldukça hassas bir çalışma yürütüyor. O yüzden henüz ulaşamadılar. Binanın sol tarafta rahatlıkla çalışabiliyorlar. Ancak 3’üncü ve 4’üncü katlarda insanlar zarar görmesin diye dikkatli davranıyorlar. Elif’imizden umutlu haberler bekliyoruz, ancak her geçen dakika tedirginliğimiz artıyor.  AFAD ekipleri de sık sık gerekli bilgilendirmeleri yapıyor. Biraz daha zaman alacak çünkü beton bloklar ekipleri zorluyor. 3 yaşındaki bir çocuk ne kadar dayanır bilmiyorum ama biz dayanmak zorundayız. Elimizden dua etmekten başka bir şey gelmiyor” demişti.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.