BURHAN KUZU KORONAVİRÜS NEDENİYLE HAYATINI KAYBETTİ | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

28 Mart 2024 - 23:07

BURHAN KUZU KORONAVİRÜS NEDENİYLE HAYATINI KAYBETTİ

BURHAN KUZU KORONAVİRÜS NEDENİYLE HAYATINI KAYBETTİ
Son Güncelleme :

01 Kasım 2020 - 8:49

1920 Okuma

Prof.Dr.Burhan Kuzu Koronavirüse yenik düştü

Üç dönem AK Parti milletvekilliği yapan Cumhurbaşkanlığı Başdanışmanı anayasa hukukçusu Prof. Dr. Burhan Kuzu hayatını kaybetti. 65 yaşındaki Burhan Kuzu, yaklaşık iki haftadır koronavirüs tedavisi görüyordu.

Prof. Dr. Burhan Kuzu, koronavirüs nedeniyle hayatını kaybetti. Burhan Kuzu’nun oğlu Süleyman Kuzu, “Babam yaklaşık iki haftadır İstanbul’da özel bir hastanede coronavirüsü tedavisi görüyordu. Bu sabah kaybettik. Son dönemde sürekli toplantılar yapıyordu. Ne zaman nasıl bulaştığını bilmiyoruz. Bugün Fatih Camii’nde ikindi namazına müteakip kılınacak cenaze namazından sonra defnedeceğiz” dedi.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.