SON DAKİKA!SAĞLIK BAKANI KOCA:İZMİR’İN GÜNCEL DURUMU HAKKINDA BİLGİ VERİ | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

26 Nisan 2024 - 16:52

SON DAKİKA!SAĞLIK BAKANI KOCA:İZMİR’İN GÜNCEL DURUMU HAKKINDA BİLGİ VERİ

SON DAKİKA!SAĞLIK BAKANI KOCA:İZMİR’İN GÜNCEL DURUMU HAKKINDA BİLGİ VERİ
Son Güncelleme :

31 Ekim 2020 - 2:26

1590 Okuma

Dün İzmir’de meydana gelen 6.6 şiddetindeki depremin şu dakikalarda enkaz çalışmaları devam ederken. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca sosyal medya hesapları üzerinden İzmir’deki son dakika ölü ve yaralılar hakkında bilgi verdi. Koca paylaşımında şunları belirtti.

21 can kaybımız var, 435 kişi halen tedavi görüyor. 25’i yoğun bakımda, 9 ameliyat devam ediyor. 364 kişinin tedavisi tamamlanarak taburcu edildi.
112 Acil Yardım Ekipleri, UMKE Timleri, ambulanslarımız ve hastanelerimizle, acımızı azaltmak için İzmir’de görev başındayız.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.