Cumhurbaşkanı Erdoğan, AFAD Koordinasyon Merkezi’nde önemli açıklamalar’da bulundu. | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

29 Mart 2024 - 02:53

Cumhurbaşkanı Erdoğan, AFAD Koordinasyon Merkezi’nde önemli açıklamalar’da bulundu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, AFAD Koordinasyon Merkezi’nde önemli açıklamalar’da bulundu.
Son Güncelleme :

31 Ekim 2020 - 20:58

1390 Okuma

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İzmir’de meydana gelen 6.6 büyüklüğünde depremin ardından İzmir’e geldi. Erdoğan, ilk olarak İzmir AFAD Koordinasyon Merkezi’ne gitti

Cumhurbaşkanı Erdoğan: (İzmir’deki depreme ilişkin) “Şu an itibariyle 37 vefatımız, 885 yaralımız var. Enkazdan 103 kişi yaralı olarak kurtarıldı’ dedi.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN’IN AÇIKLAMALARINDAN SATIR BAŞLARI:

Bölgeye 35 mobil baz istasyonu sevk edilmiş olup 25 adedi burada kurulmuş durumda. Bu noktada herhangi bir sıkıntı olmadı. Erdoğan; “Deprem bölgesine şu ana kadar 24 milyon lira ödenek gönderildiğini, ihtiyaca göre bunun devam edeceğini söyledi.”

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.