14 YAŞINDAKİ GÜNAY ENKAZ’DAN 9.5 SAAT SONRA ÇIKARILDI. | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

26 Nisan 2024 - 08:26

14 YAŞINDAKİ GÜNAY ENKAZ’DAN 9.5 SAAT SONRA ÇIKARILDI.

14 YAŞINDAKİ GÜNAY ENKAZ’DAN 9.5 SAAT SONRA ÇIKARILDI.
Son Güncelleme :

31 Ekim 2020 - 2:07

1080 Okuma

Annesi duygulandırdı

Oğlunun peşinden hastaneye gelen annenin, acil servise alınan çocuğunu görmek için sağlık personellerine ricada bulunması duygusal anlar yaşanmasına neden oldu. “Ben onun annesiyim. İyileşmesi için yanında olmalıyım. Ne olur beni de içeri alın” diyen anne, sağlık personelinin ikna etmesi sonucu acil servis önünde beklemeye başladı. Acılı anne, çocuk servisine sevk edilen Günay ile birlikte acilden ayrıldı.

Yaralı yolda hayatını kaybetti

Depremin sevindirici simalarından olan Günay’ın hemen ardından ambulansla Ege Üniversitesi Hastanesi’ne getirilen bir depremzedeyi almak için kapıyı açan acil servis görevlileri, yaralının birkaç dakika önce hayatını kaybettiğini öğrenince büyük üzüntü yaşadı. Hayatını kaybeden kişinin cenazesi, kapıları kapatılan ambulansla morga götürüldü.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.