Torbalı’da sosyal belediyecilik örneği seferberlik ilan etti | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

28 Mart 2024 - 23:45

Torbalı’da sosyal belediyecilik örneği seferberlik ilan etti

Torbalı’da sosyal belediyecilik örneği seferberlik ilan etti
Son Güncelleme :

30 Ekim 2020 - 23:52

1210 Okuma

Bugün Torbalı’da dahil Ege ve Marmara Bölgesi’nde geniş bir alanda hissedilen 6.8 şiddetinde deprem meydana geldi. Depremin şiddeti 6,8 olarak açıklandı, merkez üssü İzmir Seferihisar açıkları olan deprem Torbalı’da büyük paniğe neden oldu.  Öte yandan Torbalı Belediyesi de depremle birlikte seferberlik ilan etti. Belediye ekipleri kentin bazı noktalarına çadırlar kurarak, geceyi dışarda geçirmeyi düşünen vatandaşlara kolaylık sağladı. Vatandaşlara ayrıca sıcak çorba servisi, konserve yemek, simit, çay ve su ikramında bulunan belediye, teyakkuza geçti. Torbalı Belediye Başkanı İsmail Uygur, tüm daire amirleri ile toplantı yaparak yol haritasını çizdi.

BELEDİYE SEFERBER                               

Vatandaşların mağdur olmaması adına ekipleri seferber eden Torbalı Belediyesi sosyal medyada yaptığı paylaşımda, “Deprem sonrası daire müdürlerimiz ile Fen İşleri Müdürlüğü’nde gerçekleştirdiğim toplantı sonrasında kriz masası oluşturduk. Deprem sonrası evlerine giremeyen vatandaşlar için ilçemizin çeşitli noktalarında çadırlar kurduk.  Tüm kafeteryalarımızı ve düğün salonlarımızı 24 saat hizmete açtık. Tesislerimizde yemek ve çay ikramı, battaniye dağıtımı yapılmaktadır. Ayrıca Hemşehrim İletişim Merkezi (HİM) vatandaşlarımızın tüm telefon çağrılarına ve whatsapp hattı, sosyal medya mecralarından gelecek taleplerini alarak gerekli koordinasyonu sağlayacaktır. Tüm imkanlarımız ile hemşehrilerimiz’in yanındayız. Tekrardan Geçmiş Olsun” paylaşımını yaptı.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.