FOÇA’DA 29 EKİM GURURLA YAŞANDI | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

29 Mart 2024 - 04:21

FOÇA’DA 29 EKİM GURURLA YAŞANDI

FOÇA’DA 29 EKİM GURURLA YAŞANDI
Son Güncelleme :

30 Ekim 2020 - 13:06

1120 Okuma

Foça Belediyesi’nin düzenlediği 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamasında, Foça Jandarma Komando Okulu ve Eğitim Merkezi Komutanlığı bandosu eşliğinde gerçekleştirilen şehir turu vatandaşlara büyük sevinç yaşattı.

Foça Demokrasi Meydanı ve Yeni Foça Meydanındaki mini konserler büyük ilgi görürken, vatandaşlar da çalınan marşlara büyük coşku ile eşlik etti.

Foça Belediye Başkanı Fatih Gürbüz; ‘‘Cumhuriyet sevdamız, Cumhuriyet ışığımız, Cumhuriyet tüm yaşantımız. Pandemi şartlarında da olsa Cumhuriyet coşkusunu Foça’mızda gururla yaşadık. Bize bırakılan emanetin nasıl kazanıldığını asla unutmadan onu taşımaya devam edeceğiz. Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ve tüm kahramanlarımızı saygı ve rahmetle anıyoruz, Cumhuriyetimizin 97. Yılı kutlu olsun.’’dedi.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.