FENERBAHÇE TV SPİKERİ DİLAY KEMER HAYATINI KAYBETTİ | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

19 Mart 2024 - 06:17

FENERBAHÇE TV SPİKERİ DİLAY KEMER HAYATINI KAYBETTİ

FENERBAHÇE TV SPİKERİ DİLAY KEMER HAYATINI KAYBETTİ
Son Güncelleme :

30 Ekim 2020 - 9:44

3530 Okuma

Bir süredir kanser tedavisi gören Fenerbahçe TV’nin başarılı sunucusu Dilay Kemer hayatını kaybetti.

Dilay Kemer’in ailesi kızlarının vefat haberini sosyal medyadan verdi. Kemer’in Instagram hesabından yapılan paylaşımda ‘Biricik kızımızı, canımızı, Dilayımızı kaybettik’ denildi.

İKİNCİ KEZ KANSERE YAKALANMIŞTI 

Dilay Kemer kendisine ait sosyal medya hesabından bir fotoğrafını paylaşarak, “Herkese merhaba, İlk defa bir tbt gününde hastalık zamanından bir şey paylaşmak istedim. 30.08.2018’e ait bu fotoğraf, ilk tedavi-kemoterapi günüm…Aradan geçen 1,5 yılda sayamadığım kadar daha tedavi aldım, hem fiziksel hem ruhsal çok değiştim ama umuyorum ki artık bugün son. Allah’ın izniyle bugün 2. kez ilik nakli oluyorum. Bundan sonraki sürecin uyumlu, kolay, sağlıklı geçmesi için dualarınızı, enerjilerini bekliyorum, gücünüze ihtiyacım var, bana bugüne kadar sevginizi hissettiren güzel kalplerinizden öpüyorum.” ifadelerine yer verdi.

DİLAY KAMER KİMDİR?

Dilay Kemer, 1988 yılında Antalya’da doğdu. Üniversite eğitimi için İstanbul’a gelen Dilay Kemer, Yeditepe Üniversitesi Fransızca Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler mezun oldu.

2009 yılında kendime bir moda blogu açtı, o zamanlar bu kadar popüler değildi. İki yıl blogu hobi olarak yürüttükten sonra, bir reklam ajansında staja başladı.

Staj yaparken bir yandan da spikerlik-sunuculuk eğitimine başladı. Yaklaşık 1.5 senelik hazırlık sonunda İhsan Topaloğlu ve Yasir Kaya’nın şans vermesiyle, hayal ettiği sektörde yer buldu. Bir süredir de Fenerbahçe TV’de hem ana haberi hem de çeşitli programları sunuyordu.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.