DİKİLİ BELEDİYE BAŞKANI KIRGÖZ’DEN ÜRETİCİYE DESTEK | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

19 Nisan 2024 - 01:34

DİKİLİ BELEDİYE BAŞKANI KIRGÖZ’DEN ÜRETİCİYE DESTEK

DİKİLİ BELEDİYE BAŞKANI KIRGÖZ’DEN ÜRETİCİYE DESTEK
Son Güncelleme :

30 Ekim 2020 - 13:53

1320 Okuma

Dikili Belediye Başkanı Adil Kırgöz, Dikili’de kendi bölgelerinde en iyi sıralamaya giren mısır ve ay çiçeği üreticileri ile buluştu. 

 Başkan Adil Kırgöz, mısır ve ay çiçeği üreticileri ile bir araya gelerek, kendi bölgelerinde en iyi sıralamaya giren hasat sahiplerine plaket takdim etti. 

 Çiftçiye teşvik 

 Üreticiler ile Kabakum’da buluşan Dikili Belediye Başkanı Adil Kırgöz, çiftçinin değerini hatırlatmak ve farkındalık yaratmak adına etkinliği düzenlediklerini belirterek, “Üretimin önemini biliyoruz. Ben de çiftçi bir ailenin çocuğuyum. Fırsat buldukça hala kendimi toprağa, üretime verip bir şeyler katmaya çalışıyorum. Etkinliğimiz kapsamında yöremizde, kendi bölgelerinde emeğinin karşılığını almış ve kendi bölge sıralamasında birinci olmuş üreticilerimizle beraberiz. Herkes canla başla çalışıyor. Çiftçimizin emeği, alın teri çok büyük. Çiftçimizi teşvik etmek, bölgemizde üretime dikkat çekmek ve üreticimizin yanında olmak adına o yılın anısına birer plaket yaptırdık” dedi. 

 Üretim yolları 

 Üreticinin her zaman yanında olduklarını ifade eden Başkan Kırgöz, “Biliyorum, üretmek çok zor. Özellikle bizim ülkemizde bu kadar dengenin bozulduğu dönemlerde üretim yapmak çok zor. Maliyetler her geçen gün artıyor, zorlaşıyor ama buna rağmen bizim köylümüz, üreticimiz, çiftçimiz yılmıyor üretmeye devam ediyor. Devam da edelim. Biz ve arkadaşlarımız Dikili Belediyesi olarak bir buçuk yıldır görevdeyiz. Üzerimize düşen görevleri layıkıyla yapmaya çalışıyoruz. Her alana koşmaya çalışıyoruz. Biz belediyemizin bütün imkanlarıyla çiftçimizin yanındayız, 24 saat üreticimiz bize ulaşabilir. Ne ihtiyaçları olursa bize bildirebilir. Üreticinin en büyük sorunlarından biri yol. Bunu iyi biliyorum. Göreve geldiğimiz günden itibaren üreticinin yollarının yapılması konusunda ne kadar çaba harcadığımız, enerji harcadığımız ortada. Şu anda da Salihleraltı bölgesinde üretim yollarının yapım çalışmaları devam ediyor. İnşallah bizim dönemimizde, yapılmadık üretici yolu kalmayacak” diye konuştu.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.