İZELMAN Anaokulu öğrencilerine bayram hediyesi | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

24 Nisan 2024 - 18:10

İZELMAN Anaokulu öğrencilerine bayram hediyesi

İZELMAN Anaokulu öğrencilerine bayram hediyesi
Son Güncelleme :

29 Ekim 2020 - 11:55

1730 Okuma

İzmir Büyükşehir Belediyesi İZELMAN Anaokulları’nın öğrencileri, Cumhuriyet Bayramı’nı nostaljik tramvay gezisiyle kutladı.

İzmir’de Cumhuriyet Bayramı kutlamaları coşkuyla sürüyor. İzmir Büyükşehir Belediyesi İZELMAN Anaokulları’nın öğrencileri, Cumhuriyet Bayramı’nı nostaljik tramvay gezisiyle kutladı. Güzelyalı Nene Hatun ve Gürçeşme Zübeyde Hanım Anaokullarında eğitim gören öğrenciler, İzmir Metro A.Ş.’nin işlettiği ‘Boyoz’ adlı nostaljik tramvay ile İzmir Limanı – Cumhuriyet Meydanı güzergâhında tur attı. Miniklerin coşkusu görülmeye değerdi.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.