Göztepe’de 3 genç profesyonel oldu | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

19 Mart 2024 - 09:42

Göztepe’de 3 genç profesyonel oldu

Göztepe’de 3 genç profesyonel oldu
Son Güncelleme :

29 Ekim 2020 - 17:55

1480 Okuma

Göztepe, altyapısından yetiştirdiği 3 genç oyuncu ile profesyonel sözleşme imzaladı.

İzmir’in köklü kulüplerinden Göztepe’de altyapıdan yetişen 3 genç oyuncu profesyonelliğe ilk adımlarını attı. Sarı-kırmızılı kulüp, U12 takımından itibaren altyapıda forma giyen 19 yaşındaki ön libero Tolga Topaloğlu, U19 ve U21 takımında forma giyen 20 yaşındaki orta saha oyuncusu Yılmaz Basravi ve U14 takımından itibaren sarı-kırmızılı formayı terleten orta saha ve sağ bek oyuncusu 18 yaşındaki Tibet Öniz ile 5’er yıllık sözleşme imzaladı.

Göztepe daha önce altyapısından yetişen19 yaşındaki merkez orta daha oyuncusu Efe Binici ile de 4 yıllık sözleşme imzalamıştı.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.