Göztepe moral arıyor | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

19 Mart 2024 - 07:46

Göztepe moral arıyor

Göztepe moral arıyor
Son Güncelleme :

29 Ekim 2020 - 18:05

1370 Okuma

Göztepe, Süper Lig’in 7.

Göztepe, Süper Lig’in 7. haftasında konuk edeceği Alanyaspor’u mağlup ederek 5 maçlık galibiyet hasretini sonlandırmak istiyor.

Süper Lig’in 7. haftasında Göztepe, lider Alanyaspor’u konuk edecek. Yarın saat 16.00’da Gürsel Aksel Stadyumu’nda başlayacak mücadelede hakem Volkan Bayarslan düdük çalacak. Bayarslan’ın yardımcılıklarını Erdem Bayık ve Abdullah Bora Özkara yapacak.

Göztepe özlemi bitirmek için sahada

Süper Lig’de sezona sahasında aldığı 5-1’lik Denizlispor galibiyetiyle başlayan Göztepe, bu maçtan sonra oynadığı 5 müsabakada galibiyete hasret kaldı. Ligin 2. haftasında deplasmanda Yeni Malatyaspor’la 1-1, 3. haftasında sahasında Gaziantep FK ile 2-2 ve 4. haftasında deplasmanda Başakşehir’le 0-0 berabere kalan sarı-kırmızılılar, 5. haftada sahasında Fenerbahçe’ye 3-2 yenilerek ilk mağlubiyetini almıştı. Geçtiğimiz haftaysa deplasmanda Kasımpaşa ile golsüz berabere kalan Göztepe’de 3 puan özlemi 5 maça çıkmıştı. Sarı-kırmızılılar, ligde lider konumunda bulunan Alanyaspor’u mağlup ederek hem çıkış yapmak hem de 3 puan özlemini bitirmek istiyor.

Yarın oynanacak maçta Göztepe’de Alparslan Öztürk, Napoleoni ve Batuhan Kırdaroğlu’nun forma giymesi beklenmiyor.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.