Bayıltarak gasp ettiler | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

19 Mart 2024 - 12:46

Bayıltarak gasp ettiler

Bayıltarak gasp ettiler
Son Güncelleme :

29 Ekim 2020 - 17:53

1250 Okuma

İzmir’in Dikili ilçesinde bir kişiyi bayıltarak ziynet eşyalarını gasp ettiği iddia edilen 3 şüpheliden 2’si tutuklandı.

İzmir’in Dikili ilçesinde bir kişiyi bayıltarak ziynet eşyalarını gasp ettiği iddia edilen 3 şüpheliden 2’si tutuklandı.

Edinilen bilgiye göre olay, Dikili ilçesinde meydana geldi. S.S. isimli şahsın bayıltılarak ziynet eşyalarının gasp edildiği ihbarı üzerine bölgeye sevk edilen Dikili İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri geniş çaplı çalışma başlattı. Çalışmalar neticesinde olayı gerçekleştirdikleri iddia edilen N.K., G.D. ve I.Ş. isimli şahısların kimlikleri tespit edildi. İzmir İl Jandarma Komutanlığına bağlı JASAT timi, İstihbarat Şube Müdürlüğü ve Dikili İlçe Jandarma Komutanlığı personelinden oluşan özel ekip, şüphelilerin adreslerine eş zamanlı baskın yaptı. Yapılan operasyonlarda 3 kişi yakalanarak gözaltına alındı. N.K. ve G.D. sevk edildiği adli makamlarca tutuklanırken, şüpheli I.Ş. ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.