CHP Bayraklı İlçe Örgütünden, Uzman Sosyolog Terapist Kürşat Şahin Yıldırımer’e teşekkür plaketi | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

20 Nisan 2024 - 03:09

CHP Bayraklı İlçe Örgütünden, Uzman Sosyolog Terapist Kürşat Şahin Yıldırımer’e teşekkür plaketi

CHP Bayraklı İlçe Örgütünden, Uzman Sosyolog Terapist Kürşat Şahin Yıldırımer’e teşekkür plaketi
Son Güncelleme :

28 Ekim 2020 - 11:20

1390 Okuma

CHP Bayraklı İlçe Örgütü ile Uzman Sosyolog Terapist Kürşat Şahin Yıldırımer’in yaptığı sosyal sorumluluk projesi, Bayraklı’da yaşayan psikolojik ve fiziksel şiddet mağduru birçok kadına yardım eli olarak uzandı.

CHP Bayraklı İlçe Örgütü tarafından yönlendirilen mağdur kadınlara, gönüllülük esası ile yardımcı olan Yıldırımer’in yaptığı psikolojik destek çalışmaları çok olumlu sonuçlar aldı.

Uzman Sosyolog Terapist Kürşat Şahin Yıldırımer, bu anlamlı çalışması nedeniyle CHP Bayraklı İlçe Başkanı Avukat  Pınar Susmuş ve CHP Bayraklı Kadın Kolları Başkanı Suna Karabağ tarafından plaketle ödüllendirildi.

 

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.