İzmir’de 2. kattan düşen çocuk hayatını kaybetti | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

28 Mart 2024 - 16:40

İzmir’de 2. kattan düşen çocuk hayatını kaybetti

İzmir’de 2. kattan düşen çocuk hayatını kaybetti
Son Güncelleme :

27 Ekim 2020 - 0:45

1380 Okuma

İzmir’in Karabağlar ilçesinde ikinci kattaki balkondan düşen 2 yaşındaki çocuk hayatını kaybetti.

Edinilen bilgiye göre, olay saat 15.00 sıralarında Yurtoğlu Mahallesi’nde iki katlı bir binanın üst katında meydana geldi. İddiaya göre, Eyüp Odunkıran (2) isimli çocuk oyun oynarken ailesinden gizli balkona çıktı. Küçük çocuk bir anda dengesini kaybederek yaklaşık 10 metre yükseklikten aşağı düştü. Ağır yaralanan çocuğu görenler durumu polis ve sağlık ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, küçük çocuğun hayatını kaybettiğini belirledi. Talihsiz çocuğun ölüm haberini alan yakınları sinir krizi geçirdi. Olay yeri inceleme ekipleri ve savcının yaptığı incelemenin ardından çocuğun cenazesi İzmir Adli Tıp Kurumu’na kaldırıldı.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.