ÇAĞLAR ÇELİKEZ’İ İYİ PARTİ’Lİ BAŞKANLAR YALNIZ BIRAKMADI | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

29 Mart 2024 - 07:42

ÇAĞLAR ÇELİKEZ’İ İYİ PARTİ’Lİ BAŞKANLAR YALNIZ BIRAKMADI

ÇAĞLAR ÇELİKEZ’İ İYİ PARTİ’Lİ BAŞKANLAR YALNIZ BIRAKMADI
Son Güncelleme :

26 Ekim 2020 - 19:59

1160 Okuma

İyi Parti Söke’nin büyük bir coşkuyla kutladığı 3. yıl toplantısına, Söke Belediye Başkanı Levent Tuncel, belediye başkan yardımcıları, Veli Devrim Yerli, Mustafa İberya Arıkan, CHP Söke İlçe Başkanı Ali Kemal Özcan ile İyi Parti Efeler İlçe Başkanı İlhan Adıyaman, Germencik İlçe Başkanı Sabahat Baltacı, Bozdoğan İlçe Başkanı Erhan Algan, Çine İlçe Başkanı Erkan Bozkurt, Sultanhisar İlçe Başkanı Mustafa Ödemiş. Nazilli İlçe Başkanı Cihat Öztürk, Kuşadası İlçe Başkanı Hayati Atlı, Karpuzlu İlçe Başkanı Veysel Kalfa, Köşk İlçe Başkanı Davut Yağcı, Sultanhisar İlçe Başkanı Mustafa Ödemiş ve çok sayıda partili katıldı.

Söke ilçe Başkanı Çağlar Çelikez, partisinin 3. yıl pastasını 10 ilçe başkanı ile birlikte kesti.

MÜCADELEMİZ İYİ PARTİ’Yİ İKTİDARA TAŞIYINCAYA KADAR DEVAM EDECEK

Başkan Çelikez pasta kesiminin ardından 3 yıl önce 25 Ekim 2017 tarihinde vatan aşkı ve cesaretle yola çıktıklarını  belirttiği konuşmasında, “partimiz, olağanüstü hal koşullarında çıkarılan tüm engellere rağmen genel başkanımız sayın Meral Akşener tarafından cesurlar hareketi olarak kuruldu. Kurulusunun 6. ayında 2018 Yılı Genel Seçimlerine girdi ve 5 milyon oy alarak mecliste 43 milletvekili ile temsil hakkı kazandı. 31 mart 2019 Yerel Seçimleri’ne CHP ile oluşturulan Millet İttifakı ile girdik ve başta İstanbul ve Ankara olmak üzere 11 büyükşehir belediyesi kazandık. Söke’de de Millet İttifakı adayı Levent Tuncel ile birlikte seçimleri kazandık. Ülkemizin tek adam rejimi ile çektiği sıkıntıları sona erdirmek için hak ,hukuk ve adaletin esas olacağı güçlendirilmiş parlementer sistemi yeniden tesis edinceye ve İYİ Parti’yi iktidara taşıyıncaya kadar mücadelemiz sürecektir” dedi.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.