Aşağı Şehitkemal’e Aliağa Belediyesi’nden Hizmet Yağmuru | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

29 Mart 2024 - 18:25

Aşağı Şehitkemal’e Aliağa Belediyesi’nden Hizmet Yağmuru

Aşağı Şehitkemal’e Aliağa Belediyesi’nden Hizmet Yağmuru
Son Güncelleme :

26 Ekim 2020 - 19:08

1170 Okuma

İzmir’in Aliağa ilçesinde Aliağa Belediyesi, mahallelerde temizlik, onarım ve yenileme çalışmalarına Aşağı Şehitkemal Mahallesi’nde devam ediyor.

Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar’ın talimatlarıyla Aliağa Belediyesi Muhtarlık İşleri Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen çalışmalar kapsamında mahallelerde çevre düzenlemesi, temizlik, bakım ve onarım çalışmaları gerçekleştiriyor.

Aliağa Belediyesi Muhtarlık İşleri Müdürlüğü ekipleri Çakmaklı, Horozgediği, Bozköy Mahallelerinin ardından Aşağı Şehitkemal Mahallesi’nde sürdürüyor. Ekipler, mahalle genelinde çevre düzenlemesi başta olmak üzere ağaç budama, ot biçme, yol açma, oyun parkı onarımı ve temizlik çalışmaları gerçekleştiriyor. Çalışmalarına mahallenin dört bir yanında devam eden Aliağa Belediyesi Muhtarlık İşleri Müdürlüğü ekipleri, Aşağı Şehitkemal Mahallesi’nde ikamet eden vatandaşların temiz, düzenli bir çevrede yaşaması için elinden geleni yapıyor.

“Aliağa Belediyesi, Sorunlarımıza Çözüm Üretiyor”
Aliağa Belediyesi’nin mahalledeki çalışmalarını değerlendiren Aşağı Şehitkemal Mahallesi Muhtarı Ayşe Algül, “Aşağı Şehitkemal Mahallemiz Çanakkale Otoyolu kenarında bulunuyor. Mahallemiz toplu bir yerleşime sahip ama mevki olarak çukur bir yerdeyiz. Onun için belediyemize biraz fazla iş düşüyor. Sağ olsun Aliağa Belediyemiz, her zaman sorunlarımıza çözüm üretiyor. Aliağa Belediyesi Muhtarlık İşleri Müdürlüğü ekipleri mahallemizde çalışmalarına devam ediyor. Belediyemize iletmiş olduğumuz taleplerimiz yerine getiriliyor. Otların biçilmesinden tutunda ağaçların budanmasına ve çevrenin düzenlenmesine kadar her şey Aliağa Belediyemiz tarafından yapılıyor. Bu çalışmalarla mahallemiz daha güzel olacak.  Aliağa Belediye Başkanımız Serkan Acar’a teşekkür ediyorum.” ifadelerini kullandı.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.