Towerlife ile İnşaat Noktası Arasında İmzalar Atıldı | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

24 Nisan 2024 - 06:10

Towerlife ile İnşaat Noktası Arasında İmzalar Atıldı

Towerlife ile İnşaat Noktası Arasında İmzalar Atıldı
Son Güncelleme :

25 Ekim 2020 - 13:47

3090 Okuma

Perakende lokasyon ve marka danışmanlığı alanında Türkiye’nin en büyük franchise haritasına sahip danışmanlık şirketi Towerlife, 68 yıllık tarihiyle inşaat ve sanayi sektörünün köklü kurumlarından Öztüre Holding’in yatırımı olan MRP Bilgi Teknolojileri A.Ş. bünyesinde faaliyet gösteren www.insaatnoktasi.com ile partnerlik anlaşması imzaladı.

Kireçte dünyanın beşinci büyük üreticisi olan Öztüre Holding, ürettiği dekoratif taşlar ile birçok ünlünün evini süslüyor. İngiltere kraliyet ailesinin saraylarında da kullanılan Öztüre ürünleri dünyanın dört bir yanında kalitenin simgesi haline geldi. Her geçen gün büyüyen ve ülkemizi de büyüten Öztüre Holding ve Towerlife arasında imzalanan partnerlik anlaşması lokasyon ve gayrimenkul sektörü için büyük öneme sahip.

Özellikle perakende alanında sektörün önemli markalarına lokasyon danışmanlığı hizmeti sunan ve gayrimenkul departmanıyla da lüks konut arayışındaki kişilere gayrimenkul danışmanlığı yapan Towerlife ile MRP Bilgi Teknolojileri ve markası www.insaatnoktasi.com arasında imzalanan bu partnerlik anlaşması ile iki şirket de kendilerine yeni bir iş alanı katmış oldu.

İki markanın da alanının en güçlü markalarından olduğunu ve atılan imzaların aslında bir ‘güç birliği’ sağladığını belirten Towerlife Perakende Lokasyon ve Marka Danışmanlığı Kurucusu Selen Almaç Deniz yeni partnerlik anlaşması ile ilgili, “MRP Bilgi Teknolojileri ile imzaladığımız partnerlik anlaşması sektör için önemli bir gelişme. Cem Öztüre çok önemli ve başarılı bir iş insanı. Yapacağımız ortak çalışmaların gelecek dönemde sektörde ses getireceğine inancım tam. 2012 yılında faaliyetlerine başlayan www.insaatnoktasi.com ise sektörün önemli dijital güçlerinden biri. Biz uzun yıllardır Towerlife olarak markalara lokasyon danışmanlığı sunuyoruz. İmzasını attığımız bu yeni partnerliğin iki markaya da güç ve değer katmasını diliyorum” dedi.

EN ÇOK KAZANANLAR

EN ÇOK KAYBEDENLER

EN ÇOK İŞLEM GÖRENLER

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

DÖVİZ KURU

BIST100
DOLAR
EURO
BITCOIN
ÇEYREK ALTIN
GRAM ALTIN