İZMİR’DE BİR KÖY KARANTİNAYA ALINDI | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

20 Nisan 2024 - 11:29

İZMİR’DE BİR KÖY KARANTİNAYA ALINDI

İZMİR’DE BİR KÖY KARANTİNAYA ALINDI
Son Güncelleme :

25 Ekim 2020 - 21:13

1370 Okuma

Koronavirüs vaka sayısı yurt genelinde artmaya devam ederken, İzmir’in Kiraz ilçesine bağlı kırsal Umurlu Mahallesinde de koronavirüs hastalarının sayısında ciddi bir artış yaşandı.

Yaklaşık bin yüz nüfusu olan mahallede şikayetlerin artması nedeniyle çalışma başlatan Sağlık Bakanlığı ekipleri, son 1 haftada vaka sayısında ciddi bir artış tespit etti. Durumu değerlendiren İzmir İl Hıfzıssıhha Kurulu, mahalleye giriş ve çıkışları sınırlandırarak köyü karantinaya aldı.

İlçe merkezinde vaka sayısı bakımından bir sıkıntının olmadığını ifade eden Kiraz Belediye Başkanı Saliha Özçınar ise köyde son 1 haftada vak’a sayısında ciddi bir artışın tespit edildiğini ve bu nedenle köyün İzmir Valiliği kararı ile karantinaya alındığını söyledi.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.