CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN’DAN MACRON’A : ”TEDAVİYE İHTİYACI VAR” | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

26 Nisan 2024 - 09:32

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN’DAN MACRON’A : ”TEDAVİYE İHTİYACI VAR”

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN’DAN MACRON’A : ”TEDAVİYE İHTİYACI VAR”
Son Güncelleme :

25 Ekim 2020 - 8:45

970 Okuma

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan bugün yaptığı açıklamada, Fransa Cumhurbaşkanı Macron’u hedef alarak, “Bu Macron denilen zatın İslam ve Müslümanlarla derdi nedir? Macron’in zihinsel noktada bir tedaviye ihtiyacı var” dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Kayseri kongresinde yaptığı konuşmasında, “Macron’un zihinsel noktada bir tedaviye ihtiyacı var. İnanç özgürlüğünden anlamayan ve kendi ülkesinde yaşayan milyonlarca farklı inanç mensubu insanlara bu şekilde davranan bir devlet başkanına başka ne denilir” dedi.

Erdoğan ayrıca, “Öncelikle bir akli noktada kontrol. İkide bir Erdoğan ile uğraşıyorsun. Erdoğan ile uğraşmak sana bir şey kazandırmaz. Bir yıl sonra seçim var akıbetini göreceğiz. Bizim ilkeli tavırlarımız kesinlikle bundan sonra da aynen devam edecektir” açıklamasında bulundu.

AFP’nin haberine göre, iki lider, Doğu Akdeniz ve Dağlık Karabağ başta olmak üzere bir çok uluslararası konuda karşı karşıya geliyor.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.