Bostanlıspor teniste de iddialı… | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

29 Mart 2024 - 13:06

Bostanlıspor teniste de iddialı…

Bostanlıspor teniste de iddialı…
Son Güncelleme :

22 Ekim 2020 - 13:13

1690 Okuma

Bostanlıspor, iki yıldır alt yapı çalışmalarını sürdürdüğü teniste, U10, U11 ve U12 takımlarını kurdu.
En kısa zamanda diğer kategorilerde de takımları oluşturarak, Tenis Liglerine, İzmir ve Türkiye Şampiyonalarına katılacaklarını ifade eden Bostanlıspor Kulübü Başkanı Avni Erboy,  “Yaklaşık 2 yıldan bu yana tenis alt yapımızın kurulması için çalışmalarımızı sürdürdük. Temeli sağlam atarak, takımlarımızı oluşturmak için doğru zamanı bekledik. Şimdi üç kategoride takım kurduk ve ekip ruhu ile antrenörümüz Pelin Kalyoncu Ekşisu yönetiminde Gode Cengiz Spor Tesislerindeki kortlarda haftanın belirli gün ve geceleri çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Üç ekibimizde 30 sporcumuz yer alıyor. Daha sonraki hedefimiz diğer yaş kategorileri ve büyükler. Onları için de baş antrenörümüz Serhan Ekecan çalışmalarını sürdürüyor” dedi.
Bostanlıspor Başkanı Avni Erboy, teniste Karşıyaka Spor Kulübü Tenis Şubesi ile dirsek teması halinde olduklarını ve ortak proje üreteceklerini ifade ederek, “Karşıyaka başantrenörü ve Milli Takım antrenörü Yıldıray Çam aynı zamanda bizim teniste danışmanımız. İyi oyuncularımızın milli takımlar öncesi gideceği yer Karşıyaka Spor Kulübü” diye konuştu.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.