SON DAKİKA! CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN BAŞKANLIĞINDA KABİNE TOPLANTISI:YENİ KISITLAMALAR GELECEK Mİ? | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

29 Mart 2024 - 15:04

SON DAKİKA! CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN BAŞKANLIĞINDA KABİNE TOPLANTISI:YENİ KISITLAMALAR GELECEK Mİ?

SON DAKİKA! CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN BAŞKANLIĞINDA KABİNE TOPLANTISI:YENİ KISITLAMALAR GELECEK Mİ?
Son Güncelleme :

20 Ekim 2020 - 16:33

2180 Okuma

Gözler bugün Beştepe’de Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın başkanlığında gerçekleşecek olan Kabine  toplantısına çevrildi. Gündemde önemli başlıklar yer alırken öncelikli başlık son dönemde dünyanın da gündeminde yer alan Azerbaycan Ermenistan hattı masada olacak öte yandan koronavirüs salgının ülkemizdeki son durumu da konuşulacak gündem maddelerinden birisi olacak. Peki, Kabine toplantısı ne zaman saat kaçta başlıyor, kaçta bitiyor? Kabine toplantısı saat kaçta bitecek, Cumhurbaşkanı Erdoğan ne zaman açıklama yapacak? İşte tüm detaylar…

Bugün gerçekleşecek olan Kabine toplantısı gündeminde birçok önemli başlık yer alıyor. Masada olacak konuların başında Azerbaycan Ermenistan hattı yer alırken koronavirüs salgınında ülkemizin geldiği nokta ve bu durumda alınabilecek önlemlere ilişkin detaylar da masada konuşulacak konu başlıkları arasında yer alıyor. Peki, Kabine toplantısı ne zaman saat kaçta başlıyor, kaçta bitiyor? Kabine toplantısı saat kaçta bitecek, Cumhurbaşkanı Erdoğan ne zaman açıklama yapacak? İşte tüm detaylar…

Ermenistan ve Azerbaycan hattındaki gelişmelerle beraber gözler hem Doğu Akdeniz hem de Karadeniz’deki sondaj çalışmalarına çevrilmiş durumda. Öte yandan salgının seyrine ilişkin yeni kararların da alınıp alınmayacağı merak konusu haline geliyor. Bu kapsamda Kabine toplantısı başlangıç ve bitiş saati ile ilgili detaylar vatandaşların gündeminde yer alıyor…

KABİNE TOPLANTISI SAAT KAÇTA BAŞLIYOR VE BİTİYOR?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde 15.30’da başlayacak olan Kabine Toplantısı’na başkanlık edecek.

Toplantıda, koronavirüse karşı aşı ve ilaç çalışmalarında gelinen son durum masada olacak. Salgın ile mücadelede ek tedbir alınıp alınmayacağı değerlendirilecek.

Yeni doğalgaz rezervinin keşfinin ekonomiye yansımaları da değerlendirilecek. Hem yurt içi hem de sınır ötesindeki terörle mücadele de ele alınacak.

Ersin Tatar’ın cumhurbaşkanı seçilmesi ile Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde yeni bir dönem başladı. Seçimlerin ardından iki ülke arasındaki ilişkiler başta olmak üzere Kıbrıs meselesi ve Doğu Akdeniz’deki gelişmeler de toplantının gündeminde.

Karabağ’daki son durumun da ele alınacağı toplantıda, Azerbaycan ordusu’nun Ermenistan’a karşı mücadelesi de toplantıda değerlendirilecek.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.