GALATASAR KENDİ EVİNDE MAĞLUP | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

25 Nisan 2024 - 14:34

GALATASAR KENDİ EVİNDE MAĞLUP

GALATASAR KENDİ EVİNDE MAĞLUP
Son Güncelleme :

19 Ekim 2020 - 23:03

3310 Okuma

Süper Lig’in 5. haftasında Galatasaray, sahasında karşılaştığı Aytemiz Alanyaspor, 90+5. dakikada yediği golle 2-1 mağlup oldu.

Galatasaray ile Aytemiz Alanyaspor Türk Telekom Stadında Karşı karşıya geldi. Aytemiz Alanyaspor, Galatasaray’ı 2-1 mağlup etti. Karşılaşmanın ilk bölümünde iki takımda girdiği pozisyonları değerlendiremezken sarı-kırmızılı ekip 34. dakikada Falcao’nun penaltı’dan kaydettiği golle 1-0 öne geçti. Aytemiz Alanyaspor, 43. dakikada Babacar’ın frikik golüyle eşitliği yakaladı:1-1. İlk yarının uzatma dakikalarında Etebo ikinci sarı kartını gördü ve takımını 10 kişi bıraktı. İlk yarı 1-1 eşitlikle sona erdi. Aytemiz Alanyaspor ikinci yarıya etkili başladı ve Galatasaray’ı kendi yarı sahasına hapsetti. 70. dakikada Galatasaray’ın attığı gol, VAR incelemesinin ardından iptal edildi. 89. dakikada Aytemiz Alanyaspor’da Mustafa Pektemek’in şutunda top direkten döndü. Etkili oyununu sürdüren Aytemiz Alanyaspor, 90+5. dakikada Davidson’un ayağından bulduğu golle karşılaşmayı 2-1 kazandı. Bu sonuçla Aytemiz Alanyaspor puanınım 13’e çıkardı ve liderliğini sürdürdü. Galatasaray ise 7 puanda kaldı. Sarı-kırmızılı ekip gelecek hafta deplasmanda Erzurumspor’la karşılaşacak. Aytemiz Alanyaspor ise Fatih Karagümrük’ü konuk edecek.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.