KKTC Cumhurbaşkanı Adayı Tatar: ‘Esareti değil, cesareti seçin’ | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

24 Nisan 2024 - 14:19

KKTC Cumhurbaşkanı Adayı Tatar: ‘Esareti değil, cesareti seçin’

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Ulusal Birlik Partisi’nin (UBP) Cumhurbaşkanı Adayı ve Başbakan Ersin Tatar ulusa seslenerek, “Esareti değil, cesareti seçin“ dedi.

KKTC Cumhurbaşkanı Adayı Tatar: ‘Esareti değil, cesareti seçin’
Son Güncelleme :

17 Ekim 2020 - 19:00

1960 Okuma

KKTC’de 11 Ekim’de yapılan cumhurbaşkanlığı seçimleri hiçbir adayın yeterli oyu alamaması nedeni ile ikinci tura kalmıştı. 18 Ekim’de yapılacak olan ikinci turda ise Ulusal Birlik Partisi’nin (UBP) Cumhurbaşkanı Adayı ve Başbakan Ersin Tatar ve mevcut Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı yarışacak.Başbakan Tatar bugün ulusa seslenerek, 18 Ekim’de yapılacak olan seçim için vatandaşları sandığa çağırdı. Tatar, Rumların değişmeyen zihniyetiyle federal çözümü görüşmenin yararı olmayacağına vurgu yaparak, “Esareti değil, cesareti seçin” ifadelerini kullandı. Çok farklı bir seçim sürecinde olduklarını belirten Tatar, “Biz hala bir yandan salgınla mücadele etmeye, diğer yandan ekonomik sıkıntıları aşmaya çalışıyoruz.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.