HALİL SEZAİ HAKKINDA 13 YIL 10 AYA KADAR HAPİS CEZASI İSTENDİ | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

20 Nisan 2024 - 13:10

HALİL SEZAİ HAKKINDA 13 YIL 10 AYA KADAR HAPİS CEZASI İSTENDİ

HALİL SEZAİ HAKKINDA 13 YIL 10 AYA KADAR HAPİS CEZASI İSTENDİ
Son Güncelleme :

16 Ekim 2020 - 13:46

1450 Okuma

Halil Sezai için 13 yıl hapis istemi
İstanbul Tuzla’daki komşusu Hüseyin Meriç’i darp ettiği için tutuklanan şarkıcı Halil Sezai ile ilgili savcılık iddianamesi tamamlandı. Halil Sezai hakkında 13 yıl 10 aya kadar hapis cezası istendi.

Komşusunu darp ettiği için tutuklanan şarkıcı Halil Sezai için savcılık, 13 yıl 10 aya kadar hapis cezası istedi.  Tuzla’da bir sitede bulunan 2 villada film çekimi yapan Halil Sezai ile yan villada yaşayan 66 yaşındaki Hüseyin Meriç arasında 15 Eylül’de tartışma yaşanmış, darp edildiğini belirten Meriç şikayetçi olmuştu.

Kamera kayıtlarında Meriç’i darp ettiği görülen Halil Sezai önce gözaltına alınıp serbest bırakılmış, kamuoyunda oluşan tepkinin ardından yeniden gözaltına alınarak ‘silahla kasten yaralama’ suçlamasıyla tutuklanmıştı.

İddianamede, olay günü taraflar arasında gürültü yapma meselesi yüzünden tartışma yaşandığı, tartışma sırasında Halil Sezai’nin Hüseyin Meriç’i elinde bulunan odun parçası ile tehdit ve hakaret ettiği anlatıldı. İddianamede Halil Sezai’nin Hüseyin Meriç’i odun parçası, tekme ve yumruk atarak yaraladığı ve doktor raporuna göre müştekinin basit bir tıbbi müdahale ile giderilebilecek şekilde yaralandığı kaydedildi.

Savcılık, Halil Sezai’nin “alenen hakaret”, “konut dokunulmazlığını ihlal etme”, “silahla kasten yaralama”, “silahla tehdit” ve “mala zarar verme” suçlarından toplamda 3 yıl 7 ay 15 günden 13 yıl 10 aya kadar hapis ile cezalandırılmasını talep etti.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.