EN BAŞARILI JINGLE ÖDÜLÜ DOLPHİN’E | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

20 Nisan 2024 - 12:14

EN BAŞARILI JINGLE ÖDÜLÜ DOLPHİN’E

EN BAŞARILI JINGLE ÖDÜLÜ DOLPHİN’E
Son Güncelleme :

16 Ekim 2020 - 14:09

2560 Okuma

Bu yıl 13’üncü kez düzenlenen ‘’Yılın Enleri Zirvesi Ödül Töreni’’ Ankara’nın başkent oluşunun yıldönümü olan 13 Ekim’de Çukurambar Green Park Otel’de gerçekleştirildi.

Büyük bir katılımla gerçekleşen Ödül Töreninde Gaziantep’in Ulusal ajansı, başarılarla dolu çeyrek asrı geride bırakan Dolphin Ajans jıngle dalında  ödül aldı.

Ankara Kulübü Derneği Seymenleri’nin unutulmaz gösterileriyle başlayan tören, siyaset, iş dünyası ve medya temsilcilerini bir araya getirdi.

Medyamize Medya Grup Başkanı Dr. Kadir Gürbüz’ün açılış konuşmasını yaptığı ve  bir çok dalda Yılın en’lerinin ödül aldığı tören,de ( Yılın En Başarılı Jıngle) Reklam Ajansı Ödülünü ise Dolphin Ajans aldı.

Törende ödülü Dolphin Ajans adına yılın ödülü En başarılı  belgesel yapımcısı Özlem Balcı aldı.

Dolphin Ajans Başkanı Nazmi Özkoyuncu ise şöyle konuştu: “26 yıllık meslek hayatımızda ajans adına birçok ödül aldık ama 2. kez aldığımız jıngle ödülü çok anlamlı, çünkü Anadolu da  markalarına reklam müziği yapabilen bir ajans var, İstanbul ile yarışan, bu hiçte göründüğü gibi kolay değil  dedi.  Jıngle bir markanın ruhunu oluşturur her marka ruhunu müzik ile bulur ve akılda kalır. Buda marka olmanın en kısa ve ekonomik yoludur” dedi. Özkoyuncu, ödülümüzü çalışanlarımızla, markalarımızla ve Gazişehir ile  paylaşıyoruz dedi.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.