KARŞIYAKA’DA KİOKS İSİMLERİ ANKETLE BELİRLENECEK | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

20 Nisan 2024 - 19:00

KARŞIYAKA’DA KİOKS İSİMLERİ ANKETLE BELİRLENECEK

KARŞIYAKA’DA KİOKS İSİMLERİ ANKETLE BELİRLENECEK
Son Güncelleme :

15 Ekim 2020 - 11:41

1020 Okuma

Karşıyaka’daki köşklerden esinlenerek yeni nesil bir tasarımla tekrardan can bulan “kioskun” ismini
anket ile belirliyoruz.

İnternet sitemiz üzerinden katılacağınız anket ile seçiminizi yaparak mini köşkümüzün ismini siz belirleyebilirsiniz.
Kent A.Ş. Mekânsal Tasarım Sorumlusu Mimar Fatma Karpat tarafından tasarlanan ve Kent A.Ş. teknik ekibinin hayata geçirdiği Girne Kültür Park içerisinde Engelsiz Kafe’nin yerine yerleştirilen mini köşkümüze bir isim arıyoruz. Karşıyaka’da bulunan; Latife Hanım, Van der Zee, Penetti, Löhner ve Durmuş Yaşar köşklerinden ilham alarak ortaya çıkardığımız kioskumuzu, siz değerli Karşıyakalıların
gündelik ihtiyaçlarını karşılayabilecek şekilde tasarladık ve gelecekte kiosksu Karşıyaka’nın birçok noktasına koymayı planlıyoruz.
Genel olarak köşklerin ortak özellikleri olan; üçgen kırma çatı, saçak süslemeleri, söveler, cumba ve cumba süslemelerini yansıtan mini köşkümüz, aynı zamanda çevre dostu! Haydi Karşıyaka seçimini yap, köşkün adını sen belirle! Hepinizi anketimize katılmaya davet ediyoruz!

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.