ERDOĞAN’DAN ERKEN SEÇİM AÇIKLAMASI | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

18 Nisan 2024 - 04:24

ERDOĞAN’DAN ERKEN SEÇİM AÇIKLAMASI

ERDOĞAN’DAN ERKEN SEÇİM AÇIKLAMASI
Son Güncelleme :

15 Ekim 2020 - 16:48

1460 Okuma

Bunlar kabile devletlerinin yaptığı iştir

Üniversitelerde yüz yüze eğitim hakkında açıklama yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan, “En kısa sürede başlatmayı hedefliyoruz” dedi. Erken seçim tartışmalarına ilişkin konuşan Erdoğan, “Ne erken seçimi ya? Bunlar kabile devletlerinin yaptığı iştir” ifadelerini kullandı.

AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Yükseköğretim Akademik Yılı Açılış Töreni’nde açıklamalarda bulundu.

Erdoğan, “İnşallah mümkün olan en kısa sürede yükseköğretimde de yüz yüze eğitim öğretimi başlatmayı hedefliyoruz” dedi.

“Yeni bir projenin müjdesini paylaşmak istiyorum” diyen Erdoğan, “YÖK Anadolu Projesi. Bu projeyle, Anadolu’daki üniversiteleri gelişmiş üniversitelerle eşleştirerek eksiklerin giderilmesini istiyoruz. Bu programı akademik yılın ikinci döneminden itibaren hayata geçiriyoruz” dedi.

Erdoğan, şöyle devam etti: “Bir başka önemli adım da YÖK Sanal Laboratuvar Projesidir. Genel kimya ve fizik laboratuvar dersleri sanal ortamda verilebilecektir.”

ERKEN SEÇİM AÇIKLAMASI

Erken seçim tartışmaları hakkında açıklamalarda bulunan Erdoğan, “Ne erken seçimi ya? Bunlar kabile devletlerinin yaptığı iştir. Gelişmiş bir ülkede siz böyle bir şeyi göremezsiniz. Batı’da böyle bir şeyi göremezsiniz. Yeni Türkiye’de ilan edilen zaman neyse; 2023’ün Haziranı’dır” ifadelerini kullandı.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.