BAYINDIR NELEDİYE BAŞKANI UĞUR DEMİREZEN’DEN CUMHURBAŞKANI RECEP TAYYİP ERDOĞAN’A ZİYARET | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

20 Nisan 2024 - 04:00

BAYINDIR NELEDİYE BAŞKANI UĞUR DEMİREZEN’DEN CUMHURBAŞKANI RECEP TAYYİP ERDOĞAN’A ZİYARET

BAYINDIR NELEDİYE BAŞKANI UĞUR DEMİREZEN’DEN CUMHURBAŞKANI RECEP TAYYİP ERDOĞAN’A ZİYARET
Son Güncelleme :

14 Ekim 2020 - 22:26

1060 Okuma

Bayındır Belediye Başkanı Uğur Demirezen Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı Ziyaret Etti

Bayındır Belediye Başkanı Uğur Demirezen, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı parti genel merkezinde ziyaret etti. Ziyarette AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Hamza Dağ ile Bergama Belediye Başkanı Hakan Koştu da bulundu.

Ziyaret sonrası bir açıklama yapan Demirezen “Sayın Cumhurbaşkanımıza Bayındırlı hemşehrilerimizin selamını ilettim. Bayındırımız için Çiçekçilik Organize Sanayi Bölgemizden barajımıza TOKİ’den Fakültemize bütün taleplerimizi şahsına ilettim. Kendisinin ilgili yerlere talimatı oldu.  Sayın Cumhurbaşkanımızın da hemşehrilerime bizzat selam ve muhabbetlerini iletmemi istedi. Sayın Cumhurbaşkanımıza çok çalışacağımızı ifade ettik” dedi.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.