Çeşme Belediyesi’nden öğrencilere hijyen kiti | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

28 Mart 2024 - 22:18

Çeşme Belediyesi’nden öğrencilere hijyen kiti

Çeşme Belediyesi’nden öğrencilere hijyen kiti
Son Güncelleme :

13 Ekim 2020 - 12:25

1210 Okuma

Çeşme Belediye Başkanı M. Ekrem Oran pandemi sürecinde eğitim ve öğretim yılına başlayan öğrenciler için ilçedeki tüm okullarda hijyen kiti dağıttı.

 12 Ekim itibariyle okullarda yüz yüze eğitimlere başlayan 2.3.4.8. ve 12. sınıf öğrencilerine dağıtılan kitlerde maske, kolonya, kalemlik, süt ve bisküvi bulunuyor. Hijyen kiti ile çocukların okulda bulundukları süre içerisinde kişisel hijyenlerine daha fazla özen göstererek,virüse karşı öz bakım bilinci kazanmaları amaçlanıyor.

Covid-19 salgının başlamasından bu yana okulları virüse karşı dezenfekte eden Çeşme Belediyesi, başlatmış olduğu önlemlerle öğrencilere destek oluyor. Öğrencilere sosyal mesafe, maske kullanımı ve hijyen konusunda dikkatli olmaları için uyarılarda bulunan Çeşme Belediye Başkanı M.Ekrem Oran, “Önceliğimiz çocuklarımızın sağlığı. Onları virüse karşı koruyarak en iyi şekilde eğitimlerini almaları için üzerimize düşen ne varsa yapmaya devam edeceğiz” dedi.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.