İzmir’de lise öğrencisi önce helallik istedi! Sonra intihar etti! | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

26 Nisan 2024 - 03:17

İzmir’de lise öğrencisi önce helallik istedi! Sonra intihar etti!

İzmir’de lise öğrencisi önce helallik istedi!  Sonra intihar etti!
Son Güncelleme :

12 Ekim 2020 - 15:30

1740 Okuma
İzmir’in Bornova ilçesinde korkunç olay. Ailesinden helallik isteyen lise öğrencisi Ç.D. (16), daha sonra evlerinin çatısında av tüfeğiyle yaşamına son verdi.
 Olay, önceki gün 22.00 sıralarında Pınarbaşı semti Ümit Mahallesi’ndeki bir apartmanın çatı katında yaşandı. Lise öğrencisi olan Ç.D. (16), evlerinin bulunduğu binanın çatısına çıkıp, av tüfeği ile kendini vurdu. Ç.D., silah sesine koşan ailesi tarafından kanlar içinde bulundu.
DERSLERİNDE BAŞARILIYDI
Ailesini hemen 112 Acil Servis ekiplerini aradı. Olay yerine polis ve Acil servis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde Ç.D.’nin yaşamını yitirdiğini belirlendi. Derslerinde başarılı bir öğrenci olduğu belirtilen Ç.D.’nin, intihar etmeden önce ailesinden helallik istediği öğrenildi.
Polis ve savcının olay yerindeki incelemesinin ardından Ç.D.’nin cansız bedeni otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Polis, Ç.D.’nin intiharı ile ilgili soruşturma başlattı.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.