İZMİR’DE DOKTOR:’MASKE TAK’ İKAZINDA BULUNDU BIÇAKLI SALDIRDIYA UĞRADI | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

25 Nisan 2024 - 08:22

İZMİR’DE DOKTOR:’MASKE TAK’ İKAZINDA BULUNDU BIÇAKLI SALDIRDIYA UĞRADI

İZMİR’DE DOKTOR:’MASKE TAK’ İKAZINDA BULUNDU BIÇAKLI SALDIRDIYA UĞRADI
Son Güncelleme :

12 Ekim 2020 - 0:18

1490 Okuma

Sağlık çalışanlarına şiddetin ardı arkası kesilmiyor! İzmir Bornova Türkan Özilhan Devlet Hastanesi’nde acil bölümünde  görev başındaki pratisyen hekim, iddialara göre, tedavi için gelen bir kadın hastaya  ‘maske takması’ için ikazda bulundu. İkazda bulunan hekim  kadının kocası tarafından bıçaklı saldırıya uğradı.

Olay,  Bornova Türkan Özilhan Devlet Hastanesi’nde yaşanan olay  Hastanenin Acil Travma Bölümüne kalp rahatsızlığı sebebiyle tedavi amaçlı gelen Gizem B.’ye müdahale eden pratisyen hekim Musa B., iddialara göre hastaya, ‘maske takması’ konusunda ikazda bulundu.

ŞEHİR MAGANDASI MASAYI DA KIRDI

Gizem B’de doktora, ‘ateşimi ölçmeden bana maske taktırmaya çalışıyorsun’ cevabını verdiği ileri sürülürken, bu sırada hastayla beraber gelen  kocası Özgür Ş’nin doktora önce hakaretler savurduğu ve ardından sedye önünde bulunan masayı kırdıktan sonra yanında bulunan bıçak ile doktora saldırdı. Doktor saldırıdan yara almadı..

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.