ERMENİSTAN’DAN ÇOCUKLARI VE SİVİLLERİ HEDEF ALAN ALÇAK SALDIRI | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

24 Nisan 2024 - 01:16

ERMENİSTAN’DAN ÇOCUKLARI VE SİVİLLERİ HEDEF ALAN ALÇAK SALDIRI

ERMENİSTAN’DAN ÇOCUKLARI VE SİVİLLERİ HEDEF ALAN ALÇAK SALDIRI
Son Güncelleme :

11 Ekim 2020 - 9:39

1050 Okuma

Ermenistan ateşkesi bozdu ve çocuk ve sivilleri hedef alarak Gence’ye saldırdı.

Ateşkes sağlandığı bilgisiyle tansiyonun bir nebze olsun düştüğü Azerbaycan Ermenistan gerginliğinde bu gece gelen son dakika haberi Ermenistan’ın sözleşme ve uluslararası hukuk tanımaz bir terör devleti olduğu bilgisini yeniden teyit etti. Alınan son bilgiye göre Ermenistan ordusu bu gece insani ateşkesi ihlal ederek en büyük Azerbaycan şehirlerinden Gence’ye saldırı düzenledi. Saldırıda şehit olan ve yaralananlar var.

Azerbaycan Savunma Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada, Ermenistan ordusunun birliklerinin insani ateşkesi ihlal ederek Azerbaycan’ın en büyük ikinci şehri olan Gence’de sivil yerleşim birimlerine yönelik hain bir saldırı gerçekleştirdi. İlk belirlemelere göre resmi olmayan bilgilere göre saldırıda şehit olan ve yaralanan sivillerin olduğu bilgisi edinildi. SABAH’ın ulaştığı son bilgiye göre ise Gence’ye yapılan saldırıda 7 şehit 40 da yaralı olduğu yönünde.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.