AK PARTİ İZMİR MİLLETVEKİLİ CEYDA BÖLÜNMEZ ÇANKIRI’NIN BABASI SÜLEYMAN BÖLÜNMEZ’E SİLAHLI SALDIRI | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

29 Mart 2024 - 14:10

AK PARTİ İZMİR MİLLETVEKİLİ CEYDA BÖLÜNMEZ ÇANKIRI’NIN BABASI SÜLEYMAN BÖLÜNMEZ’E SİLAHLI SALDIRI

AK PARTİ İZMİR MİLLETVEKİLİ CEYDA BÖLÜNMEZ ÇANKIRI’NIN BABASI SÜLEYMAN BÖLÜNMEZ’E SİLAHLI SALDIRI
Son Güncelleme :

11 Ekim 2020 - 20:06

1.2270 Okuma

Şırnak’ta 22’nci Dönem Mardin Milletvekili Süleyman Bölünmez’e uzun namlulu silahla saldırı düzenlendi.

Saldırıda kolundan yaralanan Bölünmez, hastanede yapılan tedavinin ardından taburcu edildi. Polis, saldırıyı gerçekleştiren şüphelilerin yakalanması için çalışma başlattı.
AK Parti İzmir Milletvekili Ceyda Bölünmez Çankırı’nın babası ve 22’nci dönem Mardin bağımsız milletvekili Süleyman Bölünmez, Şırnak kent merkezine yaklaşık 10 kilometre mesafede bulunan kömür ocakları mevkiinde uzun namlulu silah ile yapılan saldırı sonucu kolundan yaralandı.

İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Bölünmez, ilk müdahalenin ardından Şırnak Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Bölünmez tedavisinin ardından güvenlik önlemleri altında taburcu edilirken polis, silahlı saldırıyı gerçekleştiren şüpheli ya da şüphelilerin yakalanması için operasyon başlattı

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.