RADİKAL EĞİTİM KURUMLARI COVİD 19 ÖNLEMLERİ İLE DİKKAT ÇEKTİ | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

19 Nisan 2024 - 00:57

RADİKAL EĞİTİM KURUMLARI COVİD 19 ÖNLEMLERİ İLE DİKKAT ÇEKTİ

RADİKAL EĞİTİM KURUMLARI COVİD 19 ÖNLEMLERİ İLE DİKKAT ÇEKTİ
Son Güncelleme :

09 Ekim 2020 - 0:22

1620 Okuma

İzmir’de faaliyet gösteren Özel Radikal Eğitim Kurumları bünyesinde 2 okul ve 12 özel eğitim kurumu, korona virüs (Covid-19) önlemleri ile dikkat çekti.

İzmir’de faaliyet gösteren Özel Radikal Eğitim Kurumları bünyesinde 2 okul ve 12 özel eğitim kurumu, korona virüs (Covid-19) önlemleri ile dikkat çekti. Öğrencilerin, velilerin, öğretmenlerin, çalışanların ve gelen tüm ziyaretçilerin HES kodu ile alındığı okul girişinde ateş ölçümü yapılıyor. HES kodu riskli grupta olanlar ve ateşi yüksek çıkanlar binaya alınmıyor.

Dünya çapında hızla yayınlan yeni korona virüs hakkında Sağlık Bakanlığı, Milli Eğitim Bakanlığı ve Dünya Sağlık Örgütü tarafından bilgilendirme ve uyarıları yakından takip eden Özel Radikal Eğitim Kurumları, kampüs ve kurs binalarının içerisinde maske, mesafe ve hijyen kurallarını uyguluyor. Okul ve eğitim kurumlarının tamamında günde iki kez ateş ölçümü yapılıyor. Her günün sonunda tüm okul ve eğitim kurumları Sağlık Bakanlığı Biosidal belgeli dezenfektan ve ULV cihazıyla dezenfekte ediliyor. Ayrıca okul yönetimi aldığı önlemleri, planlanan akademik ve idari faaliyetlerin işleyişini okulun çeşitli yerlerindeki panolara asarak süreçle ilgili öğrenciler ile velileri bilgilendiriyor.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.