Beydağ’da okullar dezenfekte ediliyor! | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

20 Nisan 2024 - 11:05

Beydağ’da okullar dezenfekte ediliyor!

Beydağ’da okullar dezenfekte ediliyor!
Son Güncelleme :

09 Ekim 2020 - 20:54

3070 Okuma

Beydağ Belediyesi, 2020-2021 Eğitim-Öğretim Yılı’nda yüz yüze eğitim başlarken koronavirüse karşı okulları dezenfekte etti

Beydağ Belediye Başkanı Feridun Yılmazlar, okulları dezenfekte etmeye devam edeceklerini ifade etti. Başkan Yılmazlar, çocukların sağlığının her şeyden önemli olduğunun altını çizdi.  Koronavirüs salgınına karşı alınan tedbirler kapsamında yapılan dezenfeksiyon işlemiyle çocukların yüz yüze eğitim sürecini sorunsuz atlatması hedefleniyor.

Özel kıyafetli ekipler okullarda sınıflar başta olmak üzere öğrencilerin toplu olarak kullandıkları yemekhane, konferans salonu, lavabo ve koridorlarda özel solüsyonlu ilaçlarla dezenfekte işlemi gerçekleştirdi.

Çocukların sağlığının korunması için titizlikle ve okullarda insan eli değen her yerin dezenfekte edildiğini belirten Başkan Yılmazlar, “Çocuklarımız bizim için çok değerli. Eğitim-öğretim yılı içerisinde okullarımızı düzenli olarak dezenfekte etmeye devam edeceğiz. Çocuklarımızın sağlıklarının korunması en büyük önceliğimiz.” şeklinde konuştu.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.